HOME
 
  INFORMATIE
 
  MICRO-FORM
 
  SYMBIOSE
 
  FOTO'S
 
  KOSTEN
 
  VESTIGINGEN
 
  E-MAIL

 

 

 

 

Webdesign
Creatorweb

 

 

Inleiding

Uw betrouwbare studio voor haarverlenging!

 
Op deze website van ™Micro-Form worden verschillende onderwerpen en technieken voor haarverlenging uitvoerig besproken. Veel mensen hebben namelijk de wens eens iets anders met hun haar te kunnen doen. Weinig mensen zijn echt tevreden over hun haar; vaak vindt men het haar te dun, niet vol of niet lang genoeg. Tegenwoordig is haarverlenging in elke gewenste haarlengte of haarvolume mogelijk.
 

Een veilige methode voor haarverlenging
,,maakt 't haar gezonder en mooier"

 
 

Voor het voller en langer maken van uw haar is een veilige methode voor haarverlenging uitermate belangrijk! Daarom brengt ™Micro-Form ,,het enige juiste haarveiligheidsaspect" onder uw aandacht. Specifiek dit onderwerp vraagt om toelichting en een zorgvuldige benadering! Bij een veilige methode voor haarverlenging is het van essentieel belang, dat het toegevoegde haar nooit rechtstreeks wordt vastgemaakt aan het natuurlijke haar! Deze richtlijn is gebaseerd op: ,,het enige juiste haarveiligheidsaspect" en is tevens ,,uw betrouwbare gids" die elke haarverlengingstechniek in het juiste perspectief laat zien!

Want, niet elke methode voor haarverlenging is even bevorderlijk voor 't haar. In tegenstelling tot het ,,enige juiste haarveiligheidsaspect" wordt bij elke conventionele haarverlenging het toegevoegde haar letterlijk vastgemaakt aan het natuurlijke haar. Door dit rechtstreeks bevestigen wordt de draagkracht van het natuurlijke haar overbelast; het haar beschadigd, het breekt af en in het ergste geval ontstaan er kale plekken. Een veilige methode voor haarverlenging is dus uitermate belangrijk!

Omdat conventionele haarverlenging tekort schiet, nam octrooihoudster M. Roelandschap het besluit om een 100% veilige methode voor haarverlenging te ontwikkelen . Na jarenlange research, waarbij ,,het enige juiste haarveiligheidsaspect" proefondervindelijk is bewezen, werd de ™Micro-Form methode ontwikkeld.™Micro-Form is de enige gepatenteerde methode voor haarverlenging die 't haar langer, voller en tevens ,,gezonder en mooier" maakt.

Ontwikkelen is een beroepsvaardigheid die vindingrijkheid, kunde, creativiteit, handigheid, en veel geduld vereist. Inzicht in de materie is uitermate belangrijk. Voor vragen of suggesties betreffende: het ontwikkelen van een veilige methode voor haarverlenging, kunt u zich wenden tot octrooihoudster en ontwikkelaarster mevrouw M. Roelandschap .

 

 

© Copyright Evolution ® 2004