HOME
 
  INFORMATIE
 
  MICRO-FORM
 
  SYMBIOSE
 
  FOTO'S
 
  KOSTEN
 
  VESTIGINGEN
 
  E-MAIL

 

 

 

 

Webdesign
Creatorweb

 

T Micro-Form

 

Gegarandeerd ,,altijd goed voor uw haar"!

 
   
 

Het verschil
In tegenstelling tot alle conventionele haarverlengingstechnieken is alleen de TMicro-Form methode ontwikkeld op basis van ,,het enige juiste haarveiligheidsaspect". Deze beproefde methode voor haarverlenging heeft zich door de jaren heen ook als zodanig bewezen. Het is een weldaad voor 't haar! Zelfs bij zeer beschadigd haar kan de Micro-Form methode nog worden toegepast; het haar krijgt de kans om zich volledig te herstellen. Ook in ecologisch opzicht is de Micro-Form methode verantwoord, want het toegevoegde haar kan een haarleven lang worden hergebruikt. De behandeling neemt in verhouding weinig tijd in beslag en biedt u de mogelijkheid elke gewenste haarlengte of haarvolume te creëren. Deze betrouwbare methode voor haarverlenging biedt een dusdanige haarveiligheid, dat zelfs permanente haarverlenging mogelijk is!

De behandeling
De behandeling duurt 1 á 2 uur en wordt stap voor stap uitgevoerd. Het model dat u wenst, de haarkleur en de haarsoort staan daarbij centraal. Het toegevoegde haar wordt exact op uw haarkleur nagemaakt door losse haren met verschillende kleurnuances bij elkaar te voegen en te mengen. De losse haren worden handmatig verwerkt tot een dun tot zeer dun trensje of stripje haar. De afzonderlijke haren worden volgens de unieke Micro-Form methode samengevoegd. Het resultaat ziet u direct in de spiegel: natuurlijk vol en/of lang haar.

Resetting
Wanneer uw haar centimeters is gegroeid, dan pas wordt het tijd voor een resetting: uw haartoevoeging wordt verwijderd en vervolgens opnieuw aangebracht. Net als iedereen zult ook u kunnen constateren dat de conditie van uw haar erop vooruit is gegaan. Uw haar wordt ,, gezonder en mooier". Dit bijzondere aspect maakt TMicro-Form!

Met Garantiecertificaat.

 


 

© Copyright Evolution ® 2004