HOME
 
  INFORMATIE
 
  MICRO-FORM
 
  SYMBIOSE
 
  FOTO'S
 
  KOSTEN
 
  VESTIGINGEN
 
  E-MAIL

 

 

 

 

Webdesign
Creatorweb

 

 
 

De symbiose van Evolution & T Micro-Form

 
 

In de studio's van Evolution wordt dagelijks met TMicro-Form gewerkt. Met de Micro-Form methode zijn allerlei schitterende variaties op het gebied van haarverlenging mogelijk. Of het nu gaat om losse plukjes haar, handgeknoopte haarstrips of bijvoorbeeld een haarintegratie: elke haartoevoeging kan met de Micro-Form methode worden toegepast. Zo kunnen de haarplukjes tot handgeknoopte stripjes haar verschillende mogelijkheden bieden wanneer u voller en/of langer haar wenst, maar ook bijvoorbeeld wanneer uw huidige kapsel beschadigd is. Een haarintegratie kan gerichte oplossingen bieden wanneer u bijvoorbeeld te maken hebt met zeer dun haar of plaatselijke kaalheid. Zo heeft TMicro-Form nog meer mogelijkheden die de kwaliteit van het haar verrijken ,,altijd tot opbouw van't natuurlijke haar".

 
 

Echt haar is en blijft áltijd echt

(Maar houdt u wel rekening met een aantal beperkingen.)
Echt menselijk haar in een haartoevoeging kan prachtig zijn, maar hoe het zich precies zal gedragen is afhankelijk van een aantal factoren en is van tevoren moeilijk vast te stellen. Het heeft vooral te maken met de conditie van de persoon van wie het haar afkomstig is. Wanneer die conditie door bijvoorbeeld medicijngebruik of door verkeerde voedingsgewoonte wat minder is dan gewoonlijk, heeft dit consequenties voor de kwaliteit van het haar. Een ander aspect is dat de levensduur van zelfs het beste menselijke haar nooit langer is dan anderhalf jaar. Dat neemt niet weg dat ook aan echt haar de maximale zorg wordt besteed. Alvorens het echte haar wordt ingekocht wordt er op basis van herkomst en kwaliteit een zeer strenge selectie toegepast. Het is immers belangrijk te weten dat het menselijke haar dat door Evolution wordt ingekocht, niet afkomstig is uit oorlogsgebieden. Menselijk haar dat op vrijwillige basis wordt afgestaan is namelijk moeilijk verkrijgbaar. Daar bestaan ook geen grote partijen van!

Fortune fiberhaar is niet van echt haar te onderscheiden

(Is altijd zuiver, duurzaam, van constante kwaliteit en in verhouding veel voordeliger.)

Fortune fiberhaar is niet van echt haar te onderscheiden en beschikt over eigenschappen die uitermate geschikt zijn voor elke haartoevoeging! Welke lengte u ook wenst, elke lengte en elke haarkleur is direct uit voorraad leverbaar. Fortune fiberhaar kan exact op elke haarkleur worden aangemaakt, zonder dat er een chemische behandeling voor nodig is! Dankzij de hoge hittebestendigheid kan het haar op elke gewenste textuur worden gemaakt. Het haar kan normaal worden gewassen en geborsteld. Klitvorming is uitgesloten omdat fiberhaar geen schublaag heeft. Zo heeft Fortune fiberhaar nóg een aantal prettige voordelen. In combinatie met de Micro-Form methode toegepast blijft Fortune fiberhaar gedurende de gehele garantieperiode (van één of vijf jaar) inruilwaarde behouden! Dit is goed om te weten wanneer u op een gegeven moment uw haartoevoeging zou willen inruilen, bijvoorbeeld voor een langere lengte of voor een totaal andere kleur. Wat de prijskwaliteit betreft komt Fortune fiberhaar als beste naar voren. Fortune fiberhaar is altijd zuiver, duurzaam, van goede kwaliteit en in verhouding veel voordeliger!

Voor een ,,optimaal" resultaat
Voor een optimaal resultaat adviseren wij Fortune fiberhaar. Handmatig verwerkt en kwalitatief goed haar in combinatie met de TMicro-Form methode geeft namelijk enorme voordelen; zeker qua houdbaarheid en draagplezier! Bekijkt u de haarsoorten gerust wanneer u voor een behandeling in één van onze studio's bent.

T Micro-Form

 

© Copyright Evolution ® 2004